Tuesday, December 21, 2021

kaukasiere dating asiater

kaukasiere dating asiater



ja, jeg er enig med dig. Ikke at jeg ikke fandt dem attraktive, men der var bare ikke så mange rundt omkring, da jeg var kaukasiere dating asiater involveret og dating. Sans for humor eh? Af toofarnorth Startede for 6 timer siden. Hvis noget af det lyder bekendt, kan du være i et forhold med en giftig, narcissistisk eller voldelig mand, som vil være giftig for dit liv. Du er høj! Og enhver, der nogensinde har købt et almindeligt dansk kondom, vil bevidne, at de er ret små., kaukasiere dating asiater.





Dater kaukasiske kvinder i 2021



Af shy2coolFebruary 6, i Dating Advice. Jeg er født i Australien, kaukasiere dating asiater, men fordi jeg er asiatisk, føler jeg, at kaukasiske kvinder ikke ser mig et andet blik, og heller ikke ville overveje at date mig. Jeg mener, hvor mange interracial par kaukasiere dating asiater du kan se, hvor fyren er asiatisk, og pigen er hvid, kaukasiere dating asiater.


Det tror jeg ikke er sandt. Jeg tror bare det afhænger af den enkelte person. De må hellere begynde at kunne lide dem. I betragtning af kønsubalancen i Kina, med millioner tilgængelige kinesiske mænd, og der vil ske noget, der vokser. Kinas befolkning er skræmmende. Jeg tror, ​​at en væsentlig faktor, der påvirker, hvordan du føler, har at gøre med dit niveau af selvværd, kaukasiere dating asiater. kaukasiere dating asiater generelt er tiltrukket af andre, der er selvsikre, men endnu vigtigere ved, hvordan man får en kvinde til at føle sig.


Der er et par forskellige niveauer af tiltrækning - en af ​​dem fysisk, den anden følelsesmæssig. De går heller ikke nødvendigvis hånd i hånd. Så de to forbinder på et følelsesmæssigt plan, kaukasiere dating asiater. Vis mig en kvinde, der ikke vil have en mand til at forstå hende og hendes syn på livet. kaukasiere dating asiater bemærk: Jeg er asiatisk og har kun haft kaukasiske kvinder til veninder. For det er det, jeg kan lide.


Måske er det mere almindeligt i Californien, men at vide, hvordan man får kvinder til at føle en forbindelse, kan anvendes universelt. Jep, det har jeg også lagt mærke til, jeg er hvid og mine asiatiske fyrevenner ser ud til at få lidt opmærksomhed fra damer. Så er du her bare for at klage over det, eller vil du prøve at gøre noget ved det. At klage vil få dig ingen steder hurtigt, gå i gang med at få noget bytte og stop med at have ondt af dig selv, kaukasiere dating asiater.


Seriøst, de fleste asiatiske fyre, som jeg har set, er alt for generte omkring kvinder og ser ud til at gå ned over sig selv. Begynd at gøre en indsats, hver gang du går ud for at starte en samtale med mindst 3 kvinder, du er tiltrukket af.


Jeg garanterer, at du inden for et par uger har mindst en eller kaukasiere dating asiater datoer og derfra er det helt op til dig. Ikke sandt generelt. Kvinder vil normalt give en fyr en chance baseret på hans personlighed snarere end hans etnicitet. Det kaukasiere dating asiater op til dig at føle dig glad og godt tilpas med den du er.


Jeg tror på, at alle har deres præferencer, men nogle mennesker tager det længere end andre. I stedet for at klage over dette faktum, er du nødt til at gå efter, hvad du vil. Lad andre mennesker bekymre sig om det interracial, men gå bare efter det, du kan lide. Hvor i Aus kommer du fra? Hvis du er fra Sydney, burde det ikke være et problem for dig.


Jeg tror, ​​at nøglen i Australien til at date kaukasiske kvinder er, at du skal handle hvid. Jeg ved, det lyder meget racistisk og dømmende, men det er bare noget, jeg lagde mærke til, da jeg voksede op der, kaukasiere dating asiater. Hvis du er i den med hvide mængde og gør alle de ting, de gør, kaukasiere dating asiater, så vil kaukasiere bemærke dig. Hvis du er typen, der er meget stille, undtagen når du taler et modersmål, og du har en udpræget asiatisk påklædningssans, vil kaukasiske piger sandsynligvis ikke give dig et andet blik.


Hvis du ikke er fra Sydney, eller muligvis Melbourne, så ved jeg ikke, hvad jeg skal sige. Andre steder er mindre multikulturelle og mindre tolerante efter min erfaring. Jeg har kendt par, hvor fyren var asiatisk, og pigen var kaukasiv. Piger er generelt attraktive for selvtillid og accept af sig selv - ikke en bestemt etnicitet. Det er meget almindeligt at se asiatiske kvinder dating hvide fyre, selvom jeg ikke tror, ​​det er helt det, du mener.


Du mener ikke asiatiske mænd? To af mine vaniljehvide, naturligt blonde fætre er gift med asiatiske amerikanske fyre af kinesisk afstamning, som er fra Hawaii. Begge disse fyre har charme og selvtillid. Tænk over det. Jeg kender også personligt nogle attraktive hvide kvinder, der kan lide asiatiske fyre, en der foretrækker dem.


Men i alle tilfælde er det den asiatiske fyr, der har noget selvtillid og charme. Ingen er tiltrukket af mangel på selvtillid, mindst af alt af en klynker. Jeg er ked af at være brutalt ærlig, men der er den. Det handler ikke om race, det handler om din holdning. Det samme gælder fyre, der klynker over at være kaukasiere dating asiater af enhver grund.


Din holdning er din skæbne. Ændre din holdning og din skæbne vil følge. Der er ingen forudbestemt skæbne, kaukasiere dating asiater, ingen skæbne. Vi skaber vores egen skæbne. Så start med at ændre din holdning, så vil din virkelighed følge efter.


Du kan gøre det. Om klynkende fyre af enhver race, og hvorfor kvinder ikke kan lide dem, og hvordan du kan ændre og forbedre dig selv. Jeg mener ikke at lyde unødigt hård eller hård mod dig i mit indlæg ovenfor. Jeg fortæller det, som det er, fordi jeg holder af dig og tror på kaukasiere dating asiater potentiel. Jeg ved, at du kan lykkes. Hvis bare du vidste det og troede på det og gennemførte den tro med handlinger, så ville du lykkes.


Jeg har dog hørt, at tingene er lidt anderledes i Aussie, og de er lidt mindre tolerante over for asiater generelt. MEN det er bare rygter, som jeg aldrig har været. Jeg ved ikke med AU, bortset fra at jeg har en tæt veninde derfra, og hun er hvid, kaukasiere dating asiater, meget smuk, og hun har noget med asiatiske fyre. Hvad angår du som kinesisk amerikaner, var det det, du mente, ikke?


Jeg vil vædde på, at din holdning gør det muligt. Har jeg ret? Min kusines søn, som er 18, har kun datet hvide, fortrinsvis italienske piger. Han er meget atletisk, charmerende, kaukasiere dating asiater, og selvsikker. Jeg ved ikke med AUS, men jeg er enig med tidligere plakater, det er ikke hvad du er, men hvem du er. Hvis du bærer dig selv med selvtillid og finesse, er jeg sikker på, at kvinder af enhver etnicitet ville blive tiltrukket af dig. En god ven af ​​mig fra min tidligere arbejdsplads ELSKEDE absolut asiatiske piger!


Han ville for evigt tale om, hvor meget han elskede dem. Det var virkelig ret irriterende efter et stykke tid. Jeg har ikke rigtig en etnisk præference, bare en højde, jeg foretrækker, at fyren er min højde eller højere. Da jeg er 5'11", udelukker det en del asiater.


Jeg synes dog, de ser attraktive ud, og jeg har været vild med en eller to højere. I hvert fald er folk tiltrukket af det, de er tiltrukket af.


Jeg synes, du ikke skal lægge dit "træk" ned til at være asiatisk, men til selvtillid. En selvsikker fyldig pige vil få langt mere opmærksomhed end en slank pige med lidt selvværd! Jeg ville ønske, så kan jeg spamme på cheesecakes, indtil jeg er på en sund vægt!


Næh, de vokser dem bare høje i min familie! Ville nogen af ​​jer ikke-asiatiske piger derude overveje at date en asiatisk fyr, hvis han skulle spørge dig ud? Af anon Startet december Af kikoman98 Startet december Af Lovkim Startet december Af KittyCAT56 Startet onsdag kl.


Af Anonym Startet for 21 timer siden. Antonio Borrello skrev et blogindlæg i YoutubeDecember Matthew Coast skrev et blogindlæg i YoutubeDecember Joyanima skrev et blogindlæg i YoutubeDecember Joyanima skrev et blogindlæg i Youtube 6.december.


Crappy Childhood Fairy skrev en kaukasiere dating asiater indlæg på Youtube 6. december. Fora Klubber Gennemse retningslinjer Online Brugere Leaderboard Mere aktivitet Al aktivitet Søg Vores valg Flere videoer Opbrud Dating Sundhed Utroskab Mental sundhed Forældreforhold Flere artikler Mere Mere Søg i.


Alle aktivitetshjem er asiater, bare uattraktive for kaukasiere? Er asiater bare uattraktive over for kaukasiere? Start nyt emne, kaukasiere dating asiater.





dating piger i uruguay



Hvis du er fra Sydney, burde det ikke være et problem for dig. Jeg tror, ​​at nøglen i Australien til at date kaukasiske kvinder er, at du skal handle hvid. Jeg ved, det lyder meget racistisk og dømmende, men det er bare noget, jeg lagde mærke til, da jeg voksede op der.


Hvis du er i den hvide mængde og laver alle de ting, de laver, så vil kaukasiere bemærke dig. Hvis du er typen, der er meget rolig, undtagen når du taler et modersmål, og du har en udpræget asiatisk påklædningssans, vil kaukasiske piger sandsynligvis ikke give dig et andet blik.


Hvis du ikke er fra Sydney, eller muligvis Melbourne, så ved jeg ikke, hvad jeg skal sige. Andre steder er mindre multikulturelle og mindre tolerante efter min erfaring. Jeg har kendt par, hvor fyren var asiatisk, og pigen var kaukasiv.


Piger er generelt attraktive for selvtillid og accept af sig selv - ikke en bestemt etnicitet. Det er meget almindeligt at se asiatiske kvinder dating hvide fyre, selvom jeg ikke tror, ​​det er helt det, du mener.


Du mener ikke asiatiske mænd? To af mine vaniljehvide, naturligt blonde fætre er gift med asiatiske amerikanske fyre af kinesisk afstamning, som er fra Hawaii.


Begge disse fyre har charme og selvtillid. Tænk over det. Jeg kender også personligt nogle attraktive hvide kvinder, der kan lide asiatiske fyre, en der foretrækker dem. Men i alle tilfælde er det den asiatiske fyr, der har noget selvtillid og charme.


Ingen er tiltrukket af mangel på selvtillid, mindst af alt af en klynker. Jeg er ked af at være brutalt ærlig, men der er den. Det handler ikke om race, det handler om din holdning. Det samme gælder fyre, der klynker over at være uønskede af en eller anden grund. Din holdning er din skæbne. Ændre din holdning og din skæbne vil følge. Der er ingen forudbestemt skæbne, ingen skæbne. Vi skaber vores egen skæbne. Så start med at ændre din holdning, så vil din virkelighed følge efter.


Du kan gøre det. Om klynkende fyre af enhver race, og hvorfor kvinder ikke kan lide dem, og hvordan du kan ændre og forbedre dig selv. Jeg mener ikke at lyde unødigt hård eller hård mod dig i mit indlæg ovenfor. Jeg fortæller det, som det er, fordi jeg holder af dig, og jeg tror på dit potentiale. Jeg ved, at du kan lykkes. Hvis bare du vidste det og troede på det og gennemførte den tro med handlinger, så ville du lykkes.


Jeg har dog hørt, at tingene er lidt anderledes i Aussie, og de er lidt mindre tolerante over for asiater generelt. MEN det er bare rygter, som jeg aldrig har været. Jeg ved ikke med AU, bortset fra at jeg har en tæt veninde derfra, og hun er hvid, meget smuk, og hun har noget med asiatiske fyre.


Hvad angår du som kinesisk amerikaner, var det det, du mente, ikke? Jeg vil vædde på, at din holdning gør det muligt. Har jeg ret? Min kusines søn, som er 18, har kun datet hvide, fortrinsvis italienske piger. Han er meget atletisk, charmerende og selvsikker. Jeg ved ikke med AUS, men jeg er enig med tidligere plakater, det er ikke hvad du er, men hvem du er. Hvis du bærer dig selv med selvtillid og finesse, er jeg sikker på, at kvinder af enhver etnicitet ville blive tiltrukket af dig.


En god ven af ​​mig fra min tidligere arbejdsplads ELSKEDE absolut asiatiske piger! Han ville for evigt tale om, hvor meget han elskede dem. Det var virkelig ret irriterende efter et stykke tid. Jeg har ikke rigtig en etnisk præference, bare en højde, jeg foretrækker, at fyren er min højde eller højere. Da jeg er 5'11", udelukker det en del asiater.


Jeg synes dog, de ser attraktive ud, og jeg har været vild med en eller to højere. I hvert fald er folk tiltrukket af det, de er tiltrukket af.


Jeg synes, du ikke skal lægge dit "træk" ned til at være asiatisk, men til selvtillid. En selvsikker fyldig pige vil få langt mere opmærksomhed end en slank pige med lidt selvværd!


Jeg ville ønske, så kan jeg spamme på cheesecakes, indtil jeg er på en sund vægt! Næh, de vokser dem bare høje i min familie! Ville nogen af ​​jer ikke-asiatiske piger derude overveje at date en asiatisk fyr, hvis han skulle spørge dig ud?


Af anon Startet december Af kikoman98 Startet december Af Lovkim Startet december Af KittyCAT56 Startet onsdag kl. Af Anonym Startet for 21 timer siden.


Antonio Borrello postede et blogindlæg på Youtube, december Matthew Coast postede et blogindlæg på Youtube, december Joyanima postede et blogindlæg på Youtube, december Joyanima postede et blogindlæg på Youtube, 6. december.


og selvfølgelig fik andre europæere så et godt grin. Og enhver, der nogensinde har købt et almindeligt dansk kondom, vil bevidne, at de er ret små.. væsentligt mindre end selv en standard U. Trojan Det betyder selvfølgelig ikke, at alle mænd af sådanne etniciteter er små.. se på den legendariske pornostjerne Ron Jeremy, han er jøde og hævdede at være, hvad næsten 9 tommer lang, jeg har været i et omklædningsrum, hvor jeg fik det uheldige syn af en jødisk fyr, jeg kendte, som var ligesom min pinky gaw er det traumatiserende.


Min teori er, at kaukasiske fyre, der er usikre på deres egen størrelse, har en tendens til aggressivt at gå efter asiatiske kvinder, fordi de har hørt, at asiater er mindre og vil føle sig mindre usikre.


Og min teori er, at asiatiske kvinder vil foretrække disse kaukasiske mænd, ikke fordi de er størrelsesdronninger. Jeg ville blive overrasket, hvis der er betydelige størrelsesforskelle mellem de kaukasiske mænd, der dater asiatiske kvinder og asiatiske mænd, men jeg er ingen ekspert. Hvordan vidste jeg, at Nopales sædvanlige latterlige rant ville ende med at læne sig mod mexicanere til sidst. Det var smerteligt uvidende. Tak for at spilde 10 sekunder af mit liv. Wow, spis. Hvor kom det fra? Og al den tid troede jeg, at de fyre var tiltrukket af mig på grund af min skønhed, vid og livlighed, ikke fordi jeg er lille.


dernede. Åh, og spis: kvinder er ikke så overfladiske, at vi vil date mænd udelukkende baseret på deres penisstørrelse. ingen sans for humor? Bare et sjovt indlæg. Jeg er sikker på, at de ER tiltrukket af din skønhed, vid og livlighed. Jeg prøver bare at påstå, at den høje procentdel af asiatiske kvinder - kaukasiske mænd-par sandsynligvis ikke kun er resultatet af asiatiske "størrelsesdronninger", som desperat søger kaukasiere for fornøjelsens skyld pys jeg føler mig misforstået!


Jeg ved ikke, hvordan mit indlæg er så uvidende.. og jeg deler bare de urbane myter om fastlandet, jeg tror, ​​at hvis du for eksempel googler irsk forbandelse, vil du se, hvad jeg taler om. Sans for humor eh? Jeg synes, den sidste del af stereotyperne om latinoer var sjov; siden jeg hørte, er stereotypen for mexicanere det modsatte.


Så meget uvidenhed Spis, så lidt tid. Du taler om en "jødisk forbandelse. Dit indlæg skaber usikkerhed. eller du bare stinker ved at være menneske. Det er mig, der stiller spørgsmålstegn ved stereotyperne. Hvis du nogensinde tilbringer tid i NYC, ville du vide, at udtrykket jødisk forbandelse er almindeligt, jeg siger ikke, at det har nogen fortjeneste, bare at det er en almindelig bymyte. Samtidig henledte jeg opmærksomheden på eksemplet med Ron Jeremy, som er en velkendt pornostjerne af jødisk afstamning. den eneste forbandelse, jeg lider, er at blive misforstået.


Det er frustrerende, at ting, jeg siger, er så blæst ud af kontekst. Det er også frustrerende, at bare fordi jeg er stolt af at være mexicansk, vil jeg gerne have autentisk mexicansk køkken til at erstatte den bastardiserede, næsten mexicanske junkfood, der er almindelig i USA. og trækker grimme tilbage vipper og kantlinje had. Fint hold din fest Jeg er færdig med Yelp Hawaii Jeg ved, hvornår jeg ikke er ønsket. Jeg tror ikke, at de mexicanske emner truer nogle mennesker, bare at hver række af indlæg ser ud til at opløses i et eller andet emne om mexicansk mad eller noget i den retning.


Okay, vi forstår det, ingen god mexicansk mad på Hawaii, men er dette seriøst en slags storslået åbenbaring? Vent, hvad laver jeg, han sagde, at han gik lige?


Hvad i tarnation taler Diego om? Jeg er en hvid dreng, og jeg har det farligste med at hente asiatiske kyllinger. Måske har det noget at gøre med det faktum, at jeg ligner en rødhals, og at de kyllinger går efter mere af de metrosexy typer. Jeg ligner Jeff Foxworthy krydset med Joe. Dirt er ikke purdy, hvis du fanger min drift. Men jeg vil fortælle dig dette ud fra, hvad jeg har set.


De asiatiske kyllinger, der kan lide hvide drenge, voksede op med at se tv og film, der glorificerer og sætter hvide mænd på en piedestal. Så ikke noget af det med de asiatiske drenge.


Normalt når jeg ser den token asiatiske fyr, spiller han i tegneserien eller den nørdede type. Så naturligt, når de vokser op, trækker de asiatiske piger mod metrosexede hvide drenge.


Hvad angår spætter, bærer hvide drenge i gennemsnit en god størrelse salami, men da jeg aldrig har set dem asiatiske spætter, kan jeg ikke rigtig udtale mig. Glædelig jul alle sammen! I min egen erfaring må jeg være enig med Emi, det er det indeni, der tæller, der skal dog være en indledende attraktion, jeg har haft hvide, latinamerikanske og asiatiske kærester. Jeg er mere tiltrukket af asiatiske kvinder, tror jeg på grund af, hvordan jeg ser dem, skønhed er i beskuerens øje, alle har deres egen idé om, hvad skønhed er.


For mig har det på ingen måde noget at gøre med størrelse penis eller andet. skønhed er i beskuerens øje, alle har deres egen idé om, hvad skønhed er.


En kvindes skønhed har ikke meget at gøre med penisstørrelse. Faktisk ville jeg ikke have nogen penis overhovedet på en pige. Ok, jeg tror, ​​jeg er nødt til at træde til for at aflive de myter, der flyder rundt derude om penisstørrelse. Nogle videnskabsmænd lavede en undersøgelse af tusindvis af peniser, jeg tror, ​​det var Kinsey, og de fandt ud af, at ja, sorte har større end de fleste peniser, så hvide, så asiater. Biologiske antropologer har forklaret størrelsesforskellen sammen med testikelstørrelsesforskellen med en ret sund evolutionsteori.


Hvad var den gennemsnitlige penisstørrelse? De fandt også ud af, at de fleste fyre på en eller anden måde vil klare at måle sig selv længere, end de faktisk er, når de bliver bedt om at måle sig selv. og Eat N: Jeg hænger ud med en masse israelere, og de er faktisk stolte af at blive hængt som sorte fyre.


Så hvis der er en jødisk forbandelse, tænker jeg, at den ikke er almindeligt kendt blandt jøder. hvorfor er alt hvad du ser i denne tråd fra de asiatiske piger "Jeg er personligt tiltrukket af kaukasiske fyre, men mine asiatiske venner er tiltrukket af asiater".


Jeg er enig med Emi, det er, hvad der er på indersiden, der betyder mest, hvis det er fra planeten Zoron, fantastisk, men venligst venligst PLEASE Ingen fra planet MORON!!! Hvor mange af jer er nu elimineret??? På bagsiden: "Hvorfor er hvide fyre tiltrukket af asiatiske piger? Ja jeans. Som i hendes jeanstørrelse, der ikke stiger 20 tommer efter ægteskabet. Ok tilbage til planet MORON. Der er for mange kommentarer til, at jeg kan gennemgå hver enkelt. Og på samme måde kan asiatiske kvinder godt lide caucasion mænd, fordi de "passer på dem.


Ja, det er ikke det, hvor kvinder ikke havde job og kun tog sig af husholdningen, men holder det ikke stadig i nogle situationer? Et andet punkt, happa babyer er sååå søde!!! Egenskaben "blandet plade" er fantastisk.


Måske tæller "størrelsen" også for nogle?? Hvem ved. Jeg tror, ​​at alle mennesker er forskellige, og du kan blive tiltrukket af alle og enhver, være nogen i din etnicitet eller udenfor, det er det sjove ved at gå ud og møde mennesker. Hvis nogen udvikler en præference i etnicitet, håber jeg, at det ikke er på grund af noget halt. Tilmeld dig en ny konto i vores fællesskab.


Det er nemt! Har du allerede en bruger? Log ind her. Af Jonathan Fairfield Startede 4. december, Af snoop Startede for 5 timer siden. Af webfact Startet for 14 timer siden. Af persimmon Startet december Af GammaGlobulin Startet december Af oMega69 Startet torsdag kl. Af GammaGlobulin Startet for 44 minutter siden. Af rooster59 Startede i går kl. Af webfact Startet for 11 timer siden. Af dagling Startet for 3 timer siden.


Af webfact Startet for 13 timer siden. Af toofarnorth Startede for 6 timer siden. Af CharlieH Startede 1. januar. Af Aforek Startede onsdag kl. Af webfact Startet december Hop for at se nyt indhold Forum Hjem Thailand Thailand Ekstra fora Fællesskabsfora Damer i Thailand Kaukasiske kvinder dating asiatiske fyre kaukasiske kvinder dating asiatiske fyre.


Forrige 1 2 3 Næste Side 1 af 3. Anbefalede indlæg. ade 0 Sendt 28. februar, Sendt 28. februar, Men jeg gætter bare. Hvad tænker du? Link til opslag Del på andre websteder. Svar 86 Oprettet 13 år Sidste svar 13 år. Topplakater i dette emne 8 7 7 7. Populære dage Mar 5 27 Feb 29 16 Mar 4 13 Mar 3 Toppostere i dette emne kat 8 indlæg seonai 7 indlæg donna 7 indlæg Boo 7 indlæg. Populære dage 5. mar 27 indlæg 29. feb 16 indlæg 4. mar 13 indlæg 3. marts 10 indlæg. seonai 0 Skrevet 28. februar, pampal 7 Skrevet 28. februar, Ikke alle thailandske mænd tjener mindre end os.


isabelle17 0 Sendt 28. februar, jeg ved ikke med sikkerhed, hvorfor det er det. Seonai havde nogle gode pointer. Spiny 7 Skrevet 28. februar, seonai 0 Skrevet 29. februar, Skrevet 29. februar, Spiny kære hvad mener du med "besværet" med at date hvide kvinder??? Forklar Spiny 7 Sendt 29. februar, Spiny foreslår du, at asiatiske kvinder er 'lettere' end 'kaukasiske' kvinder???


Forklar venligst. Spiny, du virker faktisk ret fornærmende. mssabai 5 Skrevet 29. februar, sbk Skrevet 29. februar, Good save Spiny Jeg er gift med en thailandsk mand. Anderledes men lige. Så når det er sagt, så kom jeg ikke her på udkig efter et forhold, og de fleste af de kvinder, jeg kender, som stadig er i langvarige forhold med thailandske mænd, var de samme.


girlx 8 Skrevet 29. februar, ade 0 Skrevet 29. februar, RueFang 3 Skrevet 29. februar, bina Skrevet 29. februar, bina israel. isabelle17 0 Skrevet 29. februar, garro 43 Skrevet 29. februar, jeg synes, at kvinder er meget komplicerede, uanset hvor de kommer fra.


Mænd har en tendens til at være meget mindre komplicerede, og så er det nok lige meget, hvor de kommer fra. Jeg ved godt, at jeg ikke var forberedt. submaniac Skrevet 1. marts, Skrevet 1. marts, isabelle17 0 Skrevet 1. marts, girlx 8 Skrevet 1. marts, BigSnake 1 Skrevet 1. marts, JonnieB 0 Skrevet 1. marts, Boo Skrevet 1. marts, er du en kvinde eller en homoseksuel mand jonnieB?


Ja, så jeg taler bestemt af erfaring. Jeg har haft mange thailandske søde drenge, der åh så søde på ydersiden, men åh så lidt på indersiden, jeg er sikker på, at for nogle er dette bestemt et problem.


Opslået 1. marts, redigeret. Opret en konto eller log ind for at kommentere Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar Opret en konto Opret en ny konto i vores fællesskab. Registrer en ny konto. Log ind Har allerede en konto? Log ind nu. følgere 0. Gå til emneliste. Gennemse for nylig 0 medlemmer Ingen registrerede brugere ser denne side. Den officielle Glasgow Celtic-tråd

No comments:

Post a Comment