Tuesday, December 21, 2021

Miesten tapailukäyttäytymisen kontrollointi

Miesten tapailukäyttäytymisen kontrollointi



Parisuhteen hallintataktiikoihin kuuluvat verhotut uhkaukset, vähättely tai kiusaaminen sekä syyllisyyden käyttäminen vaikuttamisen välineenä. Austalle on helppo puhua ja hän on loistava kuuntelija. Kun tottelet, saat herkkua. mitä sinä miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen ajatella? Lyön vetoa, että ne teistä, jotka olette, kun olette käsitelleet kaiken pelätyn ahdistuksen ja epäluulonsa, ovat ihmetelleet, mitä ihmettä teillä kesti niin kauan…. Hänen muuttaminen on ajanhukkaa. Seuraa ajatusluetteloa.





Miesten ominaisuuksien hallitseminen



29. lokakuuta Hard TruthOffline DatingVerkkotreffit Turvallisuusmiesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, Punaiset liput. Suurin osa tässä blogissa esitetyistä neuvoista ja varoituksista keskittyy treffisovellusprofiiliin, ulkonäköön, valokuviin, vaatekaappiin, poseeraamiseen, biosiin, viestintään, ensitreffeihin jne. mutta lisätyökalujen tarjoamisessa on räikeä aukko suojautuaksesi myrkyllisiltä, ​​manipuloivan käytöksen oireilta sen jälkeen, kun ihmiset tapaavat, puhuvat, tapaavat ja alkavat seurustella.


Miesten tapailukäyttäytymisen kontrollointi ovat mestarimanipulaattoreita treffisivustoilla, jotka tekevät uran naisten huijaamisesta tai heidän tunteillaan pelaamisesta.


Se voi johtua useista syistä. He olisivat voineet tavata jonkun muun, he saattoivat olla pieniä kananpaskoja, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, he saattavat yrittää saada joitain manipulatiivisia taktiikoita sotkeakseen sinua ajattelemalla, että haluat niitä enemmän.


Syystä riippumatta keskity miehiin, jotka ovat läsnä, innostuneet, reagoivat ja vastaavat etikettiäsi ja kypsyyttäsi. Treffit ei ole yksipuolinen haastattelu.


Miehet käyttäytyvät yleensä hyvin varhaisessa häämatkavaiheessa, mutta on joitain tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon aloitettaessa seurustelu tai kyseenalaistaessa joitain malleja jo parisuhteessa.


Tässä on joitain punaisia ​​manipuloinnin merkkejä ja muita huolestuttavia merkkejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota seurustelussa tai parisuhteessa. Osa tästä on ilmeistä käytöstä ja osa tästä tulee epäilyttäväksi vasta, kun siihen yhdistetään muita taktiikoita. Miehet, jotka kehuvat sinua nopeasti fyysisestä kauneudesta, ulkonäöstä, fysiikasta ja vartalosta, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, nuoriso jne. voi käyttää rakkauspommitukseksi kutsuttua taktiikkaa. Miesten tapailukäyttäytymisen kontrollointi on erityisen totta, jos kaveri voi aistia epävarmuutta, yksinäisyyttä tai epäilystä.


Mestarimanipulaattorit on koulutettu tunnistamaan tällaiset jonot, kuten alhainen itsetunto. Kun se tulee seurustelemaan vanhempien miesten kanssa, yksi hämmentävä kohteliaisuus on keskittyminen nuoruuteen ja pieneen kehykseen. Tyypillisesti miehet seurustelevat nuorempien naisten kanssa, koska naiset oman ikänsä eivät ole sen parempia kuin sietää epäkypsää, lapsellista miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen. Miehen, joka seurustelee vain häntä paljon nuorempien naisten kanssa, pitäisi olla varoitus kaikille naisille.


Tytöt, jotka ovat vielä koulussa, kokemattomat seurustelut tai ovat uusia kaupungilla, ovat tällaisten miesten ensisijaisia ​​kohteita. Mistä tiedät, jos mies vain käyttää sinua?? Esittelemällä kohteliaisuuksia, tekemällä suuria suunnitelmia melko aikaisessa vaiheessa deittailuprosessin aikana tai kommunikoimalla suuria eleitä. Sanat ilman aikaa, vaivaa, sitoutumista, validointia ja luottamusta ovat merkityksettömiä.


Jos hän sanoo tämän jollekin melko nopeasti, mikä saa sinut ajattelemaan, että olet ensimmäinen, jolle hän on sanonut tämän? Kaikki eivät ole sosiaalisia perhosia. Kaikilla ei ole juuret kaupungissa, jossa he asuvat. Anonymiteetti treffisovelluksissa on tärkein syy selittää huonoa käytöstä, mutta sitä voidaan käyttää myös ongelmien piilottamiseen muilta offline-tilassa. Sosiaalisessa mediassa läsnäolon puute, ei puheluita tai tekstiviestejä ystävien kanssa ovat pari tapaa tunnistaa mahdolliset punaiset liput, kuten palaneet sillat, kyvyttömyys muistuttaa tervettä ihmissuhdetta.


Suosittu miesten käyttämä tekniikka on eristäminen. Tämä tehdään paikallisesti i. e käyn vain treffeillä yksin, kieltäytyen tapaamasta ystäviä ja perhettä, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, välttää sosiaalisia toimintoja ja julkisuutta. Äärimmäisempi versio tästä ehdottaa muuttoa tai muuttamista pienelle syrjäiselle alueelle miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen tai pois keneltäkään, jonka saatat tuntea.


Tämä tehdään, jotta ihmisen on vaikea saada perustaa, olla riippumaton, tuntea muita tai tuntea miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen. Tarvitaan paljon riippuvuutta, mahdollisesti varallisuuteen perustuvaa. Jos joku ehdottaa, että toinen henkilö lopettaa työnsä tai muuttaa tai että hän voi tarjota sinulle ja huolehtia sinusta, ole valppaana. Taloudellisen riippuvuuden luominen on yksi päätaktiikoista, joita mestarimanipulaattorit käyttävät vähentääkseen vaihtoehtojaan miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen. Rahan ja resurssien puute on yksi tärkeimmistä syistä, miksi jotkut naiset eivät pysty jättämään väkivaltaista kumppaniaan.


Joissakin tapauksissa he myöntävät sinulle luottokortteja, pankkikortteja ja matkapuhelimia seurataksesi toimintaa, matkoja ja yhteystietoja. Joissakin maissa avioeron saaminen on erittäin vaikeaa, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, saada lasten huoltajuus tai erota miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen oikeudenmukaisesti ja tasaisesti. Valheita on joskus vaikea saada kiinni.


Ammattivalehtelijat ovat hioneet taitojaan vuosia. Tästä huolimatta kysymysten esittäminen, yksityiskohtien pyytäminen ja tarinoiden tarkistaminen ovat pitkälle. Keskustele aina muiden luottamiesi kanssa saadaksesi vatsan tarkastuksen. Jotkut miehet kohdistavat haavoittuvia, vaikutuksellisia, kokemattomia tyttöjä, koska heitä pidetään helpoimpina kohteina.


Todellisuudessa ikänsä lähempänä olevat naiset ovat kokeneempia ja osaavat havaita punaiset liput helpommin. He ovat taloudellisesti riippuvaisempia, henkisesti turvallisempia ja heillä on kehittyneet juuret ja ystävyyssuhteet. Elämäntyylisi, yksinkertaisten valintojen ja elämänpäätösten kritisoiminen on yksi tapa, jolla miehet voivat kaataa naiset parisuhteessa. Jos tämä on yhdistetty miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen välitön muodostus ja toistuva kuvio, varo.


Tämä klassinen manipulointitaktiikka on melko vaarallinen, koska se tarjoaa hetkellistä helpotusta melko myrkyllisessä suhteessa. Jotkut kaverit saattavat mennä emotionaalisesti etääksi, jos he kohtaavat ja syyttävät sinua ja saavat sinut tuntemaan, että tapasi kohdella heitä tekee heistä uhrin vs. Pysy valppaana, mutta ole avoin.


Syyllistäminen ja viittaus kokemuksen puutteeseen, ikään, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, kypsyys ovat tapoja, joilla manipulaattorit saalistavat uhreja, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen. Väite, että asiat eivät ole sitä miltä ne näyttävät tai niitä ei tehdä tietyllä tavalla, on klassinen tekosyy. Jatkuva virheiden ikä, elämänkokemus ja tietämys on huomioitava asia. Usein nämä ihmiset tekevät mitä tahansa erottaakseen sinut muista.


Klassinen esimerkki, jota kaverit käyttävät syyttääkseen naisia, on syyttää naisia ​​teoistaan ​​ilmoittamalla syy miksi he tekivät X tai Y on se, että he luulivat menettävänsä heidät, tai heidät on laiminlyöty tai heidän mielestään asiat olivat ohi. Pöytien kääntäminen ja syyllistäminen, kun sinua syytetään jostain, on ilmeinen merkki jonkin näistä psykologisista taktiikoista. Ongelmiesi vähättely samalla kun heidän ongelmiaan korostetaan, on toinen tapa, jolla ihmiset yrittävät siirtää syyllisyyttä suhteessa.


Uhkataan luovuttaa yksityisiä tietoja julkisuuteen eron sattuessa. Liittyy itsensä aiheuttaman loukkaantumisen uhkaukseen, joka uhkaa satuttaa itseään, jos kumppani jättää hänet.


Nämä kohteet ovat yleensä videoita seksuaalisesta toiminnasta, kuvia alastomista tai vihjailevista asennoista, tekstejä ja yksityisviestejä töistä, urasta, työtovereista, kirkoista tai yhteisöön liittyvästä osallisuudesta.


Jos joku käyttää linjaa i. Älä koskaan hyväksy uhkavaatimuksia tai uhkauksia. Suhteet vaativat vaivaa, työtä, kompromisseja, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen. Lähdöllä uhkaaminen ei ole koskaan hyvä ulkonäkö, ja se on merkki siitä, että toinen henkilö käyttää keppiporkkana vastaan ​​keppi -lähestymistapaa pitääkseen sinut lähelläsi ja ehdottaakseen, että asiat menevät huonommin ilman, että he tukevat sinua, rakastavat sinua tai saavat sinut tuntemaan olosi epärakastavaksi. Joku, joka puhuu exästään alentuvasti tai vertaa nykyistä kumppaniaan exään, ei ole normaali.


Joskus keskustelussa saattaa lipsahtaa jotain, mutta säännöllinen kumppanien vertailu tai kritisoiminen on parhaimmillaankin kypsymättömyyden merkki, pahimmillaan merkki negatiivisesta käytöksestä.


Tämä tehdään toisinaan sympatian rakentamiseksi heitä kohtaan, jotta luulet olevasi henkilö, johon he voivat luottaa ja joita he eivät koskaan petä. Sosiaalisen käyttäytymisen ja reaktioiden tarkkaileminen julkisesti on loistava tapa oppia jostakin. Hallitsemattomat ympäristöt kodin ulkopuolella tai yksin vaativat taitoja, jotka ilmaisevat kypsyyttä, luonnetta ja empatiaa. Tiellä ajaminen, kodittomien käveleminen, vuorovaikutus palvelimien kanssa, lasten kanssa hengailu, kuljettajien kanssa puhuminen, vuorovaikutus baristan kanssa ovat kaikki yksinkertaisia, jokapäiväisiä tapoja seurata kuinka joku reagoi epävarmuuteen, vieraisiin ja spontaaneihin tapahtumiin, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen.


Mikään rehellinen suhde ei ole ilman ylä- ja alamäkiään. Tulee aikoja vaikeille keskusteluille. Ihmiset näyttävät todelliset värinsä, kun asiat ovat vaikeita. Käsillä olevien ongelmien ratkaiseminen on tapoja, joilla kaverit yrittävät saada yliotteen. Suhteet vaativat kompromisseja, kuuntelua, kärsivällisyyttä, keskustelua ja sitoutumista.


Jotkut ihmiset ryhtyvät toimiin osoittaakseen olevansa kiinnostuneita ja keskittyneitä suhteeseen kanssasi. Tämä saattaa mennä sanojen ja julkisten kiintymysten ilmaisemisen ulkopuolelle ja sisältää sovellusten ja treffiprofiilien poistamisen. Suorita nämä toimet suolalla. Profiilin poistaminen yhden treffin jälkeen voi olla esimerkki rakkauspommitaktiikista tai henkilöstä, joka on melko yksinäinen, jolla ei ole emotionaalista älykkyyttä tai jolla ei ole treffikokemusta.


Tarkkaile ympärilläsi olevien käyttäytymistä, viestintää, johdonmukaisuutta, julkisia toimia sekä ajoitusta, kärsivällisyyttä ja jonoja. Jotkut sovellukset, kuten Bumble let miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen henkilö siirtyy incognito-tilaan, jotta hänen profiilinsa on näkymätön muille. Miehille, jotka ovat parisuhteessa tai naimisissa, tämä on helppo tapa peittää jälkiä.


Maksut hoidetaan yleensä luottokortilla, Apple Paylla tai Google Walletilla, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen. Miesten tapailukäyttäytymisen kontrollointi väärennetty profiili ja matkatilan käyttö profiilien katseluun on yksi tapa saada huijarit kiinni. Suhteet vaativat työtä. Asiat eivät ole koskaan täydellisiä, mutta sen ymmärtäminen, mikä on hyväksyttävää ja ok, ota huomioon tietoisuus, sosiaaliset piirit, tutkimus ja viestintä. Parisuhteen kehittymiseen ja menestymiseen tarvitaan kaksi ihmistä.


Parisuhteen pilaamiseen tarvitaan yksi ihminen. Mestarimanipulaattorit tietävät kuinka kohdistaa haavoittuvia kohteita i. avioerot, ystävien puute, yksinhuoltaja, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, itsetunnon puute, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen ja enemmän. Ideoita ensitreffeille, vaatekaapin muotoilu, paikat sinkkujen tapaamiseen, baarien ja ravintoloiden istuminen, kehon kieli, äänen intonaatio, katsekontakti, keskustelutaidot ja paljon muuta.


Kuinka ilmoittaa profiileista treffisovelluksissa. Psykologiset vaikutukset, online-treffien vaarat. Naisten suurimmat virheet treffisovelluksissa. Online-treffien taustatarkistukset. Iästä valehteleminen treffisovelluksissa. Kuinka havaita väärennetyt treffiprofiilit ja valokuvat. Yleisimmät valheet treffisivustoilla. Valokuvien lisäksi hän opastaa sovellusten valinnassa, biooptimoinnissa, miesten tapailukäyttäytymisen hallitseminen, viestintätekniikat, vaatekaappineuvonta, päivämääräsuunnittelu, seulontaprofiilit, punaisten lippujen tunnistaminen, offline-tekniikat ihmisten tapaamiseen orgaanisesti, luonnollisesti.





miltä naimattomasta tai eronneesta miehestä tuntuu seurustellakseen naisen kanssa, jolla on lapsia



Rajat ovat ohjeita, sääntöjä tai rajoja, jotka henkilö luo tunnistaakseen itse, mitkä ovat kohtuullisia, turvallisia ja sallittuja tapoja muille ihmisille käyttäytyä hänen lähellään ja miten hän reagoi, kun joku astuu näiden rajojen ulkopuolelle.


Jos huomautat tästä, he kutsuvat sinua herkäksi ja hulluksi. Saatat alkaa tuntea olosi katkeraksi ja järkyttyneeksi, mutta opit karkottamaan nämä tunteet rauhan säilyttämiseksi. He pidättävät huomion ja heikentävät itsetuntoasi. Kun olet kerran saanut sinuun jatkuvan huomion ja ihailun, he näyttävät yhtäkkiä täysin kyllästyneiltä sinuun. Alat tuntua heille työltä. Tällaiset kaverit eivät ole kommunikoimattomia. Huonot ihmissuhteet aiheuttavat lopulta ahdistusta.


Jos huomaat yhtäkkiä tuntevasi selittämätöntä ahdistusta, katso pitkään ja tarkasti suhteesi dynamiikkaan. Joillakin myrkyllisillä miehillä on vakavia mielenterveysongelmia ja heillä on aina joku syyttää heitä. Tämä kaveri on niin sekaisin, että voit lyödä vetoa, että hän pilaa kaikki suhteet, joihin hän ryhtyy, romanttiset ja muut.


Hän on draaman kuningatar! Hän ei tule toimeen tyttöystäväsi kanssa. Tämä kaveri on riippuvainen adrenaliinista, jonka hän saa konflikteihin osallistumisesta. Kun tapaat ensimmäisen kerran, asiat etenevät erittäin nopeasti. Hän kertoo sinulle, kuinka paljon hänellä on yhteistä kanssasi – kuinka täydellinen olet hänelle. Hän aloittaa jatkuvasti kommunikoinnin ja näyttää olevan kiehtonut sinusta kaikilla tasoilla.


Tapasit hänet 3. heinäkuuta ja hän suunnittelee jo joululomaa teille kahdelle vain kahden viikon kuluttua. Hän haluaa saada sinut nopeasti alas.


He vertaavat sinua entisiin rakastajiin, ystäviin, perheenjäseniin ja mahdolliseen korvaajaasi. Ideaalissa he saavat sinut tuntemaan olosi erityiseksi kertomalla kuinka paljon parempi olet kuin nämä ihmiset. Devalvoiessaan he käyttävät näitä vertailuja saadakseen sinut tuntemaan olosi kateelliseksi ja alemmaksi.


Aluksi ne vetoavat syvimpiin turhuuksiisi ja haavoittuvuuksiinne tarkkaillen ja matkimalla juuri sitä, mitä he luulevat sinun haluavan kuulla. Käytät yhä enemmän aikaa yrittääksesi todistaa olevasi arvoinen samalle henkilölle, joka kerran sanoi sinun olevan täydellinen. Myrkylliset manipuloivat miehet paljastavat itsensä, kun he huomaavat, että olet emotionaalisesti tekemisissä heidän kanssaan. Voit suojautua niiden myrkylliseltä manipulaatiolta vain, jos pystyt ymmärtämään tunteesi.


Naisten tulee astella varovasti seurusteleessaan ja välttää hyppäämistä suhteisiin päätäpitäin. Kun olet hämmentynyt siitä, mitä hän sanoo ja tekee, tunnet olevasi hulluksi ja huomaat pyytäväsi anteeksi saadaksesi asiat kuntoon, sinua sytytetään varmasti.


Tällaisessa tilanteessa joudut epäluuloisuuden uhriksi, kyseenalaistat, ovatko tunteesi liian korkealla ja tunnet olosi epävarmaksi suhteessasi. Hän on patologinen valehtelija, jos hän valehtelee sinulle jo ennen kuin olet lopettanut kysymyksen hänen olinpaikastaan, et vastaa puheluusi tai et ilmesty sovittuun tapahtumaan. Jos saat hänet kiinni valehtelusta, hän ei osoita katumusta väärästä - sen sijaan hän yrittää vääntää pois tilanteesta lisäämällä valheita.


Hän syyttää sinua siitä, että haluat olla suhteen, koska hänellä saattaa olla suhde itse. Hän voi myös syyttää sinua siitä, että tunnet vetoa johonkuhun, kun hän saattaa olla kiinnostunut jostain muusta. Tätä kutsutaan projektioksi. Psykologit ja psykiatrit kuvaavat sitä psykologiseksi puolustusmekanismiksi, jossa henkilö omistaa toiselle henkilölle ominaisuuksia, joita hän ei voi hyväksyä. Saatat olla tekemisissä myrkyllisen miehen kanssa, jos pelkäät ilmaista tunteitasi hänen ympärillään.


Myrkylliset miehet välttävät kielteisiä keskusteluja, varsinkin kun ne liittyvät heidän huonoon käytökseensä. Saat vain hiljaisen kohtelun, kun yrität kertoa hänelle, kuinka loukkaantunut tunnet, kun hän tekee jotain väärin. Lopulta pyydät häneltä anteeksi suhteesi pitämiseksi normaalina. Edellisessä elämässäni olin laillistettu avio- ja perheterapeutti. Erosin 30-vuotiaana, menin uudelleen naimisiin 37-vuotiaana ja synnytin ensimmäisen lapseni 38-vuotiaana ja toisen vuonna Kun lapseni ovat kouluikäisiä, palaan ammattiin, jota rakastan.


Lue lisää kommentteja Vau…. joku kirjoitti artikkelin exästäni. Omg, minun täytyy juosta kukkuloille!!! Olen nähnyt häntä melkein kuusi kuukautta. Asiat alkoivat muuttua parin kuukauden jälkeen. Aloin yhdistää kaksi ja kaksi. Punaiset liput ja intuitioni huusi, ulos!!!! Tein itseni sairaaksi siitä, että olin jatkuvasti ahdistunut. Olen laihtunut liikaa. Alat elää hänen aikataulunsa mukaan mieluummin kuin omasi, etkä ota riskiä viattomasta illasta tyttöjen kanssa tai tapaamisesta vanhan kaverisi kanssa.


Hallitseva kaveri on ottanut sinulta kaiken, jotta hänen ei koskaan tarvitse kohdata omaa syvään juurtunutta epävarmuuttaan. Voi olla imartelevaa, jos kaveri yrittää ehdottaa sinulle jotain ruokalistalta tai ostaa sinulle jotain päälle pantavaa.


Vaikka sinulla saattoi olla yllään lyhyt hame, kun tapasit hänet, ja hän rakasti sitä ja uhkasi, että muut miehet rakastavat sitä, hän tuntee nyt oikeutensa vaikuttaa pukeutumiseen. Mies, joka haluaa olla yhteydessä sinuun, on utelias, ennakkoluuloton ja mahdollisesti ihastunut ainutlaatuisuudestasi, mikä lisää keskinäistä ymmärrystä sen sijaan, että hän ajaisi omaa asialistaansa. Nopeasti hallitseva mies ottaa kantaa muihin miehiin elämässäsi.


Koska meillä on valittavana vain mies- tai naispuoliset ihmiset, joiden kanssa viettää aikaa, meillä kaikilla on todennäköisesti ystäviä vastakkaista sukupuolta. Tämä on terveellistä ja välttämätöntä elämämme tasapainon kannalta. Valvontaongelmat johtuvat aina emotionaalisesta epätasapainosta, olipa kyse sitten epävarmuudesta, kyvyttömyydestä edistää itserakkausta tai epäterveellistä täydellisyyden tarvetta.


Kukaan, joka saa sinut epäilemään itseäsi, tuntemaan syyllisyyttä tai että joudut jatkuvasti arvailemaan omia päätöksiäsi nähdäksesi heidän näkökulmansa, ei ole kiinnostunut onnestasi tai itsekasvustasi. Yhteyden muodostaminen toiseen ihmiseen tarkoittaa integroitumista uteliaisuuteen, iloon ja ihmettelyyn, mikä tekee teistä molemmista ainutlaatuisia. Tätä ainutlaatuisuutta, joka meillä kaikilla on, on juhlittava, eikä sitä saa murskata tunnehallintaongelmien raskaan painon alle.


Rekisteröidy Thought Catalog Weeklyyn ja saat viikon parhaat tarinat postilaatikkoosi joka perjantai. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme ehdot. Franca Gimenez Onko sinulla koskaan ollut ystävää, joka yhtäkkiä katoaa sosiaaliselta näyttämöltä, muuttaa ulkonäköään tai luopuu tavoitteistaan ​​ja ainutlaatuisista persoonallisuuksistaan ​​suhteen alussa?


Hän tulee vahvaksi Hallitsevista miehistä tulee usein heti vahvoja, mikä voi olla aluksi imartelevaa, mutta on yleinen merkki heidän kontrollintarpeestaan. Sinun aikasi on hänen aikansa Hallitse kaverit nopeasti ja taidolla, yritä saada sinut tuntemaan, että kaikki tekemäsi muu kuin niihin liittyvät asiat häiritsee yhteistä elämäänne.

No comments:

Post a Comment